اطلاعیه:

ثبت نام برای شرکت در بیست و یکمین آزمون زبان انگلیسی UMET دانشگاه مازندران

ثبت نام برای شرکت در بیست و یکمین  آزمون زبان انگلیسی UMET  دانشگاه مازندران

30  خرداد  ماه  1398

در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد داوطلبان(50  نفر)

بیست و یکمین آزمون زبان انگلیسی UMET دانشگاه مازندران در روز پنج شنبه، مورخ 30 / 03/ 1398 برگزار خواهد شد و متقاضیان می توانند از روز شنبه، مورخ 07 /02/ 98 برای ثبت نام به نشانی الکترونیکی http://umet.umz.ac.ir/  مراجعه نمایند.

ساعت برگزاری آزمون 9:00  صبح می باشد.

·       این آزمون در سطح استانداردهای آزمون های متعارف در کشور هم­چون تولیمو و MSRT می باشد.

·       آزمون شامل چهار مهارت  Grammar ,Vocabulary ,Reading  و Cloze Test است.

·       کسب حداقل حد نصاب 50 % امتیاز آزمون جهت ارایه و شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه مازندران کافی و مورد قبول است.

·       هزینه­ ی شرکت در آزمون مبلغ 100 هزار تومان می باشد.

راهنمای ثبت نام :

مرحله­ ی اول : داوطلبان برای ثبت نام در آزمون UMET باید اول در سامانه، پروفایل بسازند. در صفحه­ی ورودی سامانه­ی آیکون ثبت نام را کلیک نموده و فرم ثبت نام را به دقت تکمیل نموده و بعد از تکمیل، مشخصات تصاویر خود را (عکس جدید - تمام رخ و زمینه روشن)، صفحه­ی اول شناسنامه، کارت ملی و آخرین مدرک تحصیلی یا کارت دانشجویی را اسکن نموده و در پروفایل­شان اپلود نمایند و طبق تاریخ­هایی که در تقویم آزمون درج می شود، اقدام به ثبت نام نمایند. بدین صورت که اول آزمون مورد نظر و حوزه­ی انتخابی را ذخیره نموده و طبق مهلتی که سامانه برای پرداخت هزینه­ی آزمون می دهد، اقدام کنند. پرداخت هزینه فقط به­صورت آنلاین می­باشد و بعد از پرداخت حتماً کد رهگیری را یادداشت نمایند.

مرحله­ ی دوم :  آزمون رأس ساعت 9:00  صبح  روز پنج­شنبه، مورّخ 30/ 03/ 98 آغاز می‌گردد. از این رو، مقتضی است که ساعت 8:00 صبح در محلّ برگزاری آزمون به نشانی :

بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران، کتابخانه­ ی مرکزی دانشگاه  حضور یابند.

کلیه­ ی شرکت کنندگان باید در زمان مراجعه به محل آزمون کارت شناسایی معتبر  به همراه داشته باشند.

معاونت آمورشی دانشگاه

١٤:٣١ - چهارشنبه ٤ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠١٦٠    /    تعداد نمایش : ٣٣٣

اطلاعیه ها مشاهده همه

همایش ها